nieuws

Laatste nieuwtjes

 

 

  • Actie Schiesser (van 2 tot 26 mei)

Ontdek de nieuwe Urban Originals van Schiesser – met de perfecte snit, in blauw en wit – en misschien rijd jij binnenkort weg met de Schiesser Urban bike. Stap binnen, doe mee en win!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Moederdag 13 mei

De liefste mama verdient de mooiste lingerie! Verwen je mama of partner met een nieuw lingeriesetje, knusse pyjama of trendy bikini. We hebben keuze te over en maken er graag een mooi cadeautje van.

 

 

  • Vaderdag 10 juni

Op Vaderdag worden papa's extra in de watten gelegd. We bieden u een uitgebreide collectie strandmode, nachtmode en ondergoed aan voor mannen. Ideaal voor een attent cadeautje voor de allerliefste man.

 

 

 

  • Strandmode 2018

Kom onze prachtige strandcollectie bewonderen! De nieuwste trends en kleuren voor uw bikini, badpak of tankini. Bovendien hebben we een mooi assortiment strandjurkjes, tassen en accessoires. Dat belooft alvast een stralende zomer te worden...

 

 

 

  • Nieuwe klantenkaart

Om onze klanten extra te verwennen geven wij voortaan een klantenkaart met korting om te spenderen bij een volgende aankoop. De klantenkaart is 1 jaar geldig.

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bvba Gabrini - Diesterstraat 22 - 3980 Tessenderlo - T. 013 66 10 93 - info@silhouette.be

BTW: BE467.063.314